Welke Kiki&Co lijst geef jij cadeau voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan, wat ga jij je geliefden schenken met Sinterklaas of de Kerst? Met een digitale fotolijst van Kiki&Co hebben wij de oplossing voor je! Hoe koop je voor……

Nieuwe ouders: ze willen het allermooiste kindje op hun digitale fotolijst laten zien.

Nieuwe ouders denken alleen aan de baby als je ze vraagt ​​welk cadeau ze zouden willen hebben voor de feestdagen! Je wilt ze natuurlijk iets geven waardoor ze zich speciaal voelen, maar dat aan hun behoeften voldoet. Met de Kiki&Co digitale fotolijst kan dat! De nieuwe ouder kan zo eindeloos genieten van hun nieuwe baby op hun digitale fotolijst. Zo hoeven ze nooit meer wat te missen.

Het installeren van de Kiki&Co lijst is zó makkelijk; dat is wel zo handig nu ze hun handen vol hebben aan de baby! Je installeert de app eenvoudig op je telefoon en je kunt direct beginnen met het delen op je scherm. Deze ouders hoeven zich geen zorgen meer te maken dat ze hun favoriete herinneringen ooit nog zullen missen en kunnen hun fotos een mooi middelpunt in het huis geven!

Je liefhebbende ouders: een digitale fotolijst voor hun favoriete familieherinneringen

Je ouders zeggen altijd dat ze dit jaar écht niets willen hoor, maar je weet dat ze alles en meer verdienen. Geef ze het meest betekenisvolle cadeau… eindeloze geluksmomenten! Je ouders kunnen oneindig fotos uploaden, en jij kunt ze verrassen met mooie geluksmomenten van jezelf of van je kinderen! Zo hoeven ze het niet zelf te doen, en kunnen ze heerlijk genieten van wat er voorbij komt.

De grootouders: je hoeft niet een technisch te zijn met een Kiki&Co digitale fotolijst!

Je grootouders vragen je wellicht vaak om foto’s, soms omdat de fysieke afstand groot is en soms omdat ze gewoon heel veel foto’s willen! Met een Kiki&Co digitale fotolijst kun je ze moeiteloos fotos blijven sturen. Een ideaal cadeau dus! We weten al wat je denkt…”Oei! Dat klinkt als een hele klus om te installeren ” Maar wees gerust, Kiki& Co digitale fotolijsten zijn heel gemakkelijk te installeren en foto’s veranderen automatisch – dus je kunt heel snel je lieve Opa of Oma gelukkig maken!

De hobby fotograaf:

Iedereen heeft wel een vriend vriendin of familielid die van fotograferen houdt. Vaak blijven die fotos dan op een laptop staan, maken ze er een boek van of printen ze er hooguit 1 of 2 uit. Maar hoe leuk is het voor hen om hun mooie foto’s te laten shinen op een digitale fotolijst? Maak deze fotograaf een trotse fotograaf met de extra grote 15.6 inch lijst van Kiki&Co.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 629 reviews.
Scroll to Top