Oma op de digitale Frameo fotolijst

Zo begon het ...

Kiki & Co is opgericht door Marieke van Wel, trotse moeder van vijf kinderen en ook gezegend met twee 90+-jarige grootmoeders. En die grootmoeders waren het begin van Kiki & Co.

Ze hebben elk meer dan 10 kleinkinderen. Die net als wij dol zijn op reizen en in het buitenland wonen. Enige tijd geleden hebben we ze deze fotolijst gegeven. En sindsdien worden ze elke ochtend wakker met updates van over de hele wereld.

Ze zijn er echt heel erg blij mee! En daarom besloot ik dat het tijd is om dit breder te delen. Naar meer ouders, grootouders en andere mensen die graag dicht bij elkaar blijven, zelfs als er afstand is.

En ik wil niet alleen geluksmomenten brengen in Nederland, maar ook in Vietnam waar ik op dit moment woon. Voor elke Kiki & Co fotolijst die je koopt, doneer ik EUR 3 aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam die het goed kunnen gebruiken. Nog meer geluksmomenten dus! 

Maar ik doe het niet alleen!

Deze geweldige vrouwen maken Kiki&Co samen met mij in hun land tot een groot succes

Zjeenja in Groot Brittannië ​

Zjeenja Kiki&Co UK

Ik ben Zjeenja, een Nederlandse moeder van vier vrolijke en actieve kinderen. Ik woon al 17 jaar in Zuid Londen. We zijn dol op reizen en mooie dingen beleven met ons gezin. Omdat ik in het buitenland woon, weet ik hoe het is om niet dichtbij familie te zijn. Juist ook daarom vind ik het zo leuk om Kiki&Co tot een succes te maken in Engeland. Om zo meer mensen zich verbonden te laten voelen met familie ver weg of dichtbij. 

Stephanie in Duitsland​

Stephanie Kiki&Co Duitsland

Mijn naam is Stephanie, ik ben Duits en woon al 14 jaar in Amsterdam met mijn twee dochters en mijn man. In 2012 ben ik mijn eigen PR & Sales bureau   (Sauerkraut Agency) begonnen. Tot mijn klanten behoren voornamelijk Nederlandse bedrijven die hun activiteiten naar Duitsland willen uitbreiden. Waarom heb ik voor Kiki & Co gekozen? Mensen blijven verbonden met Kiki & Co, ook al wonen ze ver uit elkaar. Dat is toch een heerlijke gedachte! 

Myrthe in het Midden-Oosten

Myrthe Kiki&Co Midden Oosten

Ik ben Myrthe en ik woon met mijn man en twee dochters in Doha. Ik ben fotografe (www.myrthephotography.com), ik leg bij gezinnen het dagelijkse leven vast. Daarom help ik graag mee om Kiki en Co in het midden oosten bekend te maken. Want ik hou van mooie foto’s maken, maar mooie foto’s delen is nog beter! Samen al die mooie kleine momentjes van geluk delen met je familie is wat de Kiki en Co fotolijst zo uniek maakt.