Oma op de digitale Frameo fotolijst

Over ons - zo begon het ...

Kiki & Co is opgericht door Marieke van Wel, trotse moeder van vijf kinderen en ook gezegend met twee 90+-jarige grootmoeders. En die grootmoeders waren het begin van Kiki & Co.

Ze hebben elk meer dan 10 kleinkinderen. Die net als wij dol zijn op reizen en in het buitenland wonen. Enige tijd geleden hebben we ze deze fotolijst gegeven. En sindsdien worden ze elke ochtend wakker met updates van over de hele wereld.

Ze zijn er echt heel erg blij mee! En daarom besloot ik dat het tijd is om dit breder te delen. Naar meer ouders, grootouders en andere mensen die graag dicht bij elkaar blijven, zelfs als er afstand is.

En ik wil niet alleen geluksmomenten brengen in Nederland, maar ook in Vietnam waar ik op dit moment woon. Voor elke Kiki & Co fotolijst die je koopt, doneer ik EUR 3 aan alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam die het goed kunnen gebruiken. Nog meer geluksmomenten dus! 

Maar ik doe het niet alleen!

Deze geweldige mensen helpen mij om van  Kiki&Co een groot succes te maken

Zjeenja in Groot Brittannië ​

Zjeenja Kiki&Co UK

Ik ben Zjeenja, een Nederlandse moeder van vier vrolijke en actieve kinderen. Ik woon al 17 jaar in Zuid Londen. We zijn dol op reizen en mooie dingen beleven met ons gezin. Omdat ik in het buitenland woon, weet ik hoe het is om niet dichtbij familie te zijn. Juist ook daarom vind ik het zo leuk om Kiki&Co tot een succes te maken in Engeland. Om zo meer mensen zich verbonden te laten voelen met familie ver weg of dichtbij. 

Stephanie in Duitsland​

Stephanie Kiki&Co Duitsland

Mijn naam is Stephanie, ik ben Duits en woon al 14 jaar in Amsterdam met mijn twee dochters en mijn man. In 2012 ben ik mijn eigen PR & Sales bureau   (Sauerkraut Agency) begonnen. Tot mijn klanten behoren voornamelijk Nederlandse bedrijven die hun activiteiten naar Duitsland willen uitbreiden. Waarom heb ik voor Kiki & Co gekozen? Mensen blijven verbonden met Kiki & Co, ook al wonen ze ver uit elkaar. Dat is toch een heerlijke gedachte! 

Anthony in het Verre-Oosten

Anthony heeft de prachtige lifestyle foto’s van de Kiki&Co fotolijsten gemaakt.

Anthony is een Nederlands / Britse fotograaf gevestigd in Ho Chi Minh-stad. Een internationale opvoeding heeft zijn passie voor reisfotografie aangewakkerd en hij heeft inmiddels ook ervaring met het doen van projecten voor klanten in portret-, product- en interieurdesign. Hij is beschikbaar voor nieuwe projecten. Lees meer op arnold-photography.com

De waardering van www.kikienco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 277 reviews.