Kiki&Co digitale fotolijst, gratis verzending

Op werkdagen voor 23u besteld, nog dezelfde avond gratis (in NL&BE) verzonden. Verkrijgbaar in 6 modellen zwart, wit, hout(look) met wit of hout(look) met zwart, randloos glas FullHD, en zwart mat met golvende achterkant FullHD. Geleverd in mooie cadeauverpakking. Betalen kan kosteloos met iDeal (bij voorkeur), Creditcard, Giropay, en Sofort en tegen kostprijs met Paypal.

SKU: N/B Categorie:

Digitale Kiki&Co fotolijst met HD of FullHD scherm. Verkrijgbaar in 6 modellen: zwart, wit, hout(look) met wit of met zwart, randloos glas FullHD, en Full HD zwart mat met golvende achterkant. Allen geleverd in mooie cadeauverpakking. 

Kan opgehangen worden, of neergezet (horizontaal en verticaal) met bijgeleverde standaard. Inclusief kabel en adapter.

Met je aankoop maak je niet alleen iemand in je eigen omgeving blij, maar lever je ook een bijdrage aan een beter leven voor kinderen en ouderen in Vietnam. 25% van onze winst geven we aan een goed doel lokaal in Vietnam. 

Specificaties van de verschillende modellen.

Keurmerk webwinkel

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Productdetails

Android basis met 8-16 GB intern geheugen afhankelijk van model. De Frameo app verkleint de foto's zo dat ze optimaal op het scherm staan, maar er toch meer dan 10.000 foto's in het geheugen passen.

Met tijd en datum, op vaste momenten automatisch aan- en uit te zetten
Inclusief adapter (stroom noodzakelijk, werkt niet op batterijen) en 'voetje' om lijst te laten staan

Achterkant heeft horizontaal en verticaal gaatjes om aan de muur te kunnen hangen.

Geleverd in een mooi cadeauverpakking

Formaat

10" inch

Kleur

Hout-look, Randloos glas, Wit, Zwart, Hout-look zwart, Mat-zwart

Model

10.1" HD Zwart van € 125,- voor € 115,-, 10.1" HD Wit – van € 125,- voor € 115,-, 10.1" HD Hout wit – van € 135,- voor € 125,-, 10.1" HD Hout zwart – van € 135,- voor € 125,-, 10.1" FullHD Randloos glas – € 139,-, 10.1"FullHD Mat zwart – van € 139,- voor € 129,-