1 Kiki&Co lijst | 2 x blij

Met een Kiki&Co digitale fotolijst maak je niet alleen jezelf of een geliefde blij, maar geef je ook aan één van de goede doelen die Kiki&Co steunt. Van de opbrengst van iedere verkochte lijst geeft Kiki&Co 10% van de winst aan een goed doel in Vietnam, Mongolie of Indonesie. Zo maakt 1 lijst 2 x blij!

kind-onder

Kind onder Dak

Eén. van de doelen die we in 2021 ondersteunen is het Mai Am Tinh Hong huis in midden Vietnam. Hier wonen kinderen die geen ouders hebben of voor wie de ouders niet kunnen zorgen. Het is een huis waar met veel liefde voor de kinderen gezorgd wordt. De Nederlandse organisatie Kind Onder Dak helpt ze geld in te zamelen om te kunnen voortbestaan.

Anna-Home

Anna Home

Een goed doel wat de oprichtster van Kiki&Co al veel langer een warm hart toedraagd is Anna Home, in Mongolië. Hier wonen ongeveer 25 voormalig straatkinderen. Ze gaan naar school, wonen in harmonie samen, en werken aan een zelfstandige toekomst.

Heart-of -Sumba-foundation

Heart of Sumba foundation

Toen Fien Wutun en Theo Vermeulen meer dan 10 jaar geleden voor het eerst Sumba bezochten, werden ze overweldigd door de armoede en de behoefte aan hulp. Samen besloten ze een kindertehuis op te richten en noemden het Hammu Pangia, wat 'gelukkig en veilig thuis' betekent in bahasa Indonesia.
Meer kinderen hadden hulp nodig en dus verhuisden ze twee keer naar een groter huis, gewoon om meer kinderen een plek te geven om te wonen. Drie jaar geleden konden ze verhuizen naar de huidige locatie - een geweldig huis, met voldoende leefruimte voor de kinderen en dicht bij de scholen en de hoofdstad van het eiland.

De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 632 reviews.
Scroll naar boven