Kiki&Co veelgestelde vragen

BESTELLEN & LEVEREN

Op werkdagen voor 23 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden met PostNL

Ja, nadat de bestelling geplaatst is, ontvang je een orderbevestiging per e-mail.

Als de bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met track&trace. Soms komen deze e-mails in de spambox, dus check die eerst even.

Ja. Waarschijnlijk is de orderbevestiging in je spambox terecht gekomen.

Betaling is mogelijk via IDEAL, Creditcard, Bancontact, Paypal en Sofort Banking.

Voor Paypal betaal je de kosten die zij in rekening brengen.

We versturen wereldwijd. Echter, buiten de Europese Unie geven we geen garantie op levertijd en eventuele import belasting. Over het algemeen komen verre bestellingen keurig op bestemming aan.

Ja dat kan. Als je een kortingscode hebt, kun je deze in de winkelmand onder alle producten invullen en toepassen op je bestelling. We hebben regelmatig leuke acties met kortingscode. En als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief krijg je EUR 5 korting.

De website geeft de actuele voorraad aan, dus als je kunt bestellen dan kun je er ook van op aan dat je de fotolijst ontvangt. Als een nieuwer model of nieuwe voorraad er bijna is, dan zetten we dat op de site en kun je vaak al een pre-order doen.

FOTO’S OP DE LIJST

De fotolijst speelt foto’s af die lokaal op de fotolijst opgeslagen zijn. Zo blijven al je foto’s zeker privé. Je kunt foto’s sturen met de Frameo app (met onderschrift) of importeren met USB of micro SD. De foto’s staan niet in de cloud en dus kun je alleen op de fotolijst zelf foto’s verwijderen of verbergen.

Exporteren kan met een USB-stick of SD kaart, geformatteerd in MSFAT en maximaal 32 GB groot. Zorg natuurlijk dat ze niet ‘op slot’ zitten.

De fotolijst geeft de voorkeur aan een SD kaart, dus zal de USB-stick niet lezen als er ook een SD kaart in zit.

Er is zowel een back-up functie als een exportfunctie. Soms werkt de ene wel en
de andere niet, dus probeer beiden even.

Exporteren kan met een USB-stick of SD kaart, geformatteerd in MSFAT en maximaal 32 GB groot. Zorg natuurlijk dat ze niet ‘op slot’ zitten.

De fotolijst geeft de voorkeur aan een SD kaart, dus zal de USB-stick niet lezen als er ook een SD kaart in zit.

Via de Frameo app kun je natuurlijk ook foto’s versturen naar de fotolijst, en danmet onderschrift.

Lukt het echt niet, neem dan contact op via info@kikienco.nl

VERBINDEN & INTERNET

Ja, anders kun je geen foto’s ontvangen die toegestuurd worden naar de fotolijst. Het is belangrijk dat er (vrijwel) continu wifi verbinding is. Als je onverhoopt offline bent, dan zal de app nog een paar keer proberen om de foto opnieuw te versturen.

De verbinding hoeft niet snel te zijn. Ook een hotspot van een telefoon of een zwak signaal kunnen voldoende zijn.

NB. Je kunt het scherm ‘s nachts (automatisch) uitzetten, maar de fotolijst blijft verbonden met WiFi. Gebruik dus niet de uitknop of de stekker, maar zet de
fotolijst op de nachtstand (het maantje)

Probeer eens om in te loggen op een ander wifi netwerk. Bijvoorbeeld dat van de buren of van jouw mobiele telefoon (hotspot). Dan kun je uitsluiten dat het aan het netwerk ligt.

Mocht het bovenstaande niet werken, dan kun je een e-mail sturen naar info@kikienco.nl

Check of de fotolijst online is. Om een vriend toe te voegen is dat noodzakelijk.

Heel soms hapert de app. Als het met een tussenpozen van een paar uur niet lukt, terwijl de fotolijst wel online is, verwijder dan de app van je telefoon. Installeer de
app opnieuw en voeg opnieuw de vrienden toe. Dit heeft geen invloed op de foto’s op de fotolijst. Die blijven gewoon staan

Check of de fotolijst online is. Je kunt een foto sturen als de fotolijst offline is, maar deze zal je telefoon pas verlaten als de fotolijst wel online is. De app probeert het zelf een aantal keer.

Als de fotolijst online is, maar in de app lijkt deze offline, dan is het soms noodzakelijk de app opnieuw te installeren en de fotolijst opnieuw toe te voegen.
Dit heeft geen invloed op de foto’s op de fotolijst. Die blijven gewoon staan

Ja dat klopt. Je moet eenmalig met een unieke code vriend worden van de fotolijst. Deze code is 12u geldig. Daarna kun je onbeperkt foto’s versturen naar de fotolijst

DE LIJST KADO GEVEN

Het instellen is niet zo moeilijk. Het kan in veel talen en de fotolijst leidt je er zelf doorheen.

Maar als je dat voor iemand wilt doen, dan kan dat. Je kunt zelf thuis de fotolijst
helemaal instellen, vrienden toevoegen en wat eerste foto’s erop zetten. De ontvanger hoeft de fotolijst dan alleen maar in het stopcontact te doen en met zijn of haar eigen wifi te verbinden. Het werkt dan verder vanzelf.

Jazeker, het is eenvoudig en wijst zich vanzelf. De fotolijst leidt je door de stappen heen die nodig zijn om de fotolijst in gebruik te nemen.

Ja dat kan. Het enige dat zij nodig hebben is de Frameo app en jouw unieke code van de fotolijst.

PROBLEMEN MET DE LIJST

Een foto heeft soms een ander formaat dan het scherm van de fotolijst. Je kunt dan kiezen voor ‘scherm vullen’. Dan wordt het hele scherm gevuld, maar wordt er
wat van de foto afgeknipt. Of je kiest voor ‘in frame passen’. Dan wordt de hele foto getoond, maar is dus niet het hele scherm nodig. De fotolijst vult het ‘lege’
gedeelte van het scherm dan met een wazige (‘blurred’) versie van de getoonde foto zodat het qua kleur rustig oogt.

Je kunt de fotolijst draaien om foto’s in landscape of in portrait volledig te laten zien

Meestal is er iets mis met de stekker. Controleer daarom eerst of de kabel goed in de fotolijst zit en de stekker goed in het stopcontact. Als je een reserve kabel hebt, probeer dat dan even.

Lukt het niet, mail dan naar info@kikienco.nl en dan sturen we een nieuwe stekker op. Als dat geen oplossing biedt, is er iets mis met de fotolijst en bepalen we in overleg of we deze kunnen omruilen

De software op de fotolijst is niet goed geïnstalleerd. Stuur ons een mail op info@kikienco.nl en we ruilen de fotolijst voor je om.

Via de instellingen (tandwieltje) -> mijn lijst, kun je nakijken op welke tijdzone de fotolijst staat ingesteld en deze eventueel aanpassen

Ik heb mijn antwoord niet gevonden in de bovenstaande vragen, wat kan ik nu doen?

Stuur je vraag aan ons in een e-mail naar: info@kikienco.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact op om je vraag te beantwoorden.

De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 629 reviews.
Scroll to Top