Kiki&Co in de media

De websites cadeauvooroma.nl en cadeauvooropa.nl beschrijven uitgebreid waarom dit cadeau zo leuk is voor jouw opa en/of oma!

Op Mamaliefde.nl schrijft Linda van Aken hoe zij de Kiki&Co fotolijst thuis gebruikt om geluksmomenten de delen!

Natascha, moeder van 6 kinderen en blogger op Comeonletsdothis, schrijft een superenthousiast verhaal over hoe hoe de Kiki&Co fotolijst het perfecte cadeau is voor ‘verre’ familieleden! 

Op Indekijker.nl staat een uitgebreide koopgids die uitlegt waar je allemaal op moet letten als je een digitale fotokader aanschaft. 

In de rubriek Bedrijf van een Wereldwijf, van De Wereldwijven, vertel ik meer over waarom ik Kiki&Co heb opgezet en wat ik ermee wil bereiken. 

De websites cadeauvooroma.nl en cadeauvooropa.nl beschrijven uitgebreid waarom dit cadeau zo leuk is voor jouw opa en/of oma!

Op Smartzine, een website over fotografie, test Gerard Voshaar onze grote 15.6″. Hij schrijft uitgebreid over alle instellingen en mogelijkheden en legt uit waarom dit zeker geen cadeau ‘uit de vorige eeuw’ is!

Natascha, moeder van 6 kinderen en blogger op Comeonletsdothis, schrijft een superenthousiast verhaal over hoe hoe de Kiki&Co fotolijst het perfecte cadeau is voor ‘verre’ familieleden! 

Op Indekijker.nl staat een uitgebreide koopgids die uitlegt waar je allemaal op moet letten als je een digitale fotokader aanschaft. 

In de rubriek Bedrijf van een Wereldwijf, van De Wereldwijven, vertel ik meer over waarom ik Kiki&Co heb opgezet en wat ik ermee wil bereiken. 

Flavourites heeft een leuke blog geschreven over hoe je met een Kiki&Co fotolijst kunt nagenieten van je vakantie foto’s. 

En in de fantastische Flavourites webshop kun je Kiki&Co producten shoppen!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Ervaringen van klanten

Ik wilde je nog even laten weten dat we vandaag de lijst cadeau hebben gegeven en wauw 🤩 wat was ze blij echt een top cadeau!! Met WiFi van de overbuurvrouw en dat werkte perfect ze vond het geweldig echt leuk en zeker in deze tijd om toch contact te houden met je oma van 90! Ze had geen eens tijd om naar ons te zwaaien 😂 Dus heel erg dank en we gaan jullie overal aanbevelen!
We gaan jullie overal aanbevelen!
– Claudia
Wat een geweldig apparaat. Aanzetten, Wifi instellen, code mededelen aan degene die foto's wil delen en gaan met die banaan. Schoonmoeder (94) achter glas in Corona tijd, geniet met volle teugen. Foto' horizontaal, verticaal weergeven; kan allemaal, display wordt gevuld met passende achtergrond. Ik houd erover op. Daarnaast super snelle levering van super digitale fotolijst.
Geweldig apparaat!
– Rob Eppink
Dit behoort in feite tot een standaardvoorziening in een verpleeg- zorginstelling. Op naar Hugo de Jong!
Op naar Hugo de Jong!
– Rob
Net bezorgd bij mijn ouders en ze zijn er heel blij mee. Als bijlage stukje van de whatsapp conversatie.
"Gelukt met installeren en al foto ontvangen. Wat is dit leuk! Mooie foto van jou ook!"
Wat is dit leuk!
– Maryse
Hebben dit gekocht voor onze oma, zeer gemakkelijk te gebruiken. Zet zich ‘s morgens van zelf aan en ‘s avonds uit. Goede kwaliteit fotos. Leuk dat je ook vanop afstand via app fotos kan toevoegen. Jammer dat het niet werkt met een batterij. Altijd kabel nodig
Leuk en makkelijk, maar helaas met snoer
– Thomas de Boeck
Ik heb de lijst voor Vaderdag gekocht en ik vind het echt geweldig! Ik heb nu heel veel foto’s van mijn kleinzoon en ontvang vaak nieuwe! Echt een goed idee! De fotokwaliteit op het scherm is heel goed! Als het beeld automatisch naar de volgende gaat, is het leuk om te zien wat er gebeurt en komen er zo veel herinneringen terug! Aarzel niet om deze lijst te kopen! Je zult het geweldig vinden!
Tot nu toe heel blij mee
– Sara taal
Eerder bestelde mijn zusje er eentje voor mijn ouders, ik eentje voor onze oma en nu eentje voor mezelf 🙂 Hij bevalt dus erg goed! Dankjulliewel!
Hij bevalt erg goed!
– Patricia Dieleman
Vorige maand deze lijst aan mijn ouders kado gegeven en ze zijn er heel blij mee. Niet alleen leuk dat ik ze foto's kan sturen van allerlei activiteiten van onze kinderen maar ook de kinderen zelf die via de app super makkelijk een fotootje naar oma sturen en zo met haar in contact zijn. Je kunt meerdere mensen verbinden met de lijst, dus ook mijn zussen en hun gezinnen sturen foto's. Werkt heel makkelijk & de fotolijst is van goede kwaliteit. Absolute aanrader!
Ook de kinderen sturen foto's
– Josine
De lijst van kiki & co is echt top❤️! we zijn hem nu aan het testen en klaarmaken in de familie, kan niet wachten tot het kerst is en opa & oma hem in handen zullen krijgen, echt zo leuk dat je via een code verschillende mensen toegang kan geven dus wordt straks echt zo leuk als alle kleinkinderen fotos en videos gaan appen👍😀
Zo leuk!
– Petra vd Velde
Ik vind het geweldig dat ik foto’s kan sturen terwijl de lijst op het bureau van mijn dochter staat en ik gewoon thuis ben! Als eigenaar van de lijst keur je 1x goed dat iemand kan delen en die kan dan voortaal altijd op afstand foto’s plaatsen!
Eenvoudig te installeren en te gebruiken!
– Lanelle
We hebben er 2 gekocht, een voor elk van onze ouders. Mijn ouders waren voor de winter weg naar de zon en ik heb het naar ze opgestuurd. Beide families zijn er dol op. Ze waren eenvoudig in te stellen en te gebruiken, we stuurden foto’s van ons kerstdiner in realtime en mijn moeder bleef sms’ hoe blij ze daar van werd. Nu sturen we elke keer als we familiefoto’s maken of leuke dingen meemaken, foto’s naar hun fotolijst. Ze zijn elke keer blij om thuis te komen en te zien wat er nu weer nieuw is!
Geweldige kerstcadeaus
– John
Erg blij mee – deze fotolijst is perfect voor mijn oma, die in een verpleeginstelling woont – met de lijst kunnen we haar op de hoogte houden van wat er gebeurt met haar kleinkinderen en achterkleinkinderen en voelt ze zich niet alleen.
Perfect voor grootouders
– Renee
De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 612 reviews.
Scroll to Top