Digitale fotolijst met WiFi

Stuur foto’s en video’s van je telefoon naar de Wifi fotolijst

Het leukste cadeau voor (groot)ouders en andere familie en vrienden! Met de gratis Frameo app stuur je foto’s en video’s met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar de Kiki&Co digitale fotolijst met WiFi, waar ter wereld je ook bent. De foto’s zijn direct zichtbaar op het 10 inch HD scherm van de ontvanger en worden getoond in een dia show met alle foto’s op de fotolijst. De digitale fotolijst heeft alleen een WiFi verbinding nodig. Je geeft hiermee iemand elke dag een geluksmoment! 

Met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. Voor elke verkochte lijst, doneren wij aan een goed doel in Vietnam

Deel je foto's via Wifi

De Kiki&Co fotolijst heeft een HD scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde WiFi waarmee de ontvanger foto’s en video’s van over de hele wereld kan zien. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) deel je heel gemakkelijk foto’s. Met de Kiki&Co digitale fotolijst met WiFi blijf je met elkaar in contact, ook als je elkaar niet dagelijks kunt zien. Het leukste cadeau voor je liefste vrienden en familie!

Oma op de digitale Frameo fotolijst
familiefoto delen geluksmoment

Altijd online met Wifi, makkelijk in gebruik

De digitale fotolijst met WiFi is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in (eventueel al voor je de fotolijst cadeau geeft). 
De eigenaar van de digitale fotolijst met WiFi bepaalt zelf van wie hij of zij foto’s wil ontvangen. Met een eenmalige code word je vriend met de fotolijst en in een paar klikken ben je klaar om foto’s te sturen naar de digitale fotolijst met WiFi. 

Perfect cadeau voor wie je lief is

Verras je liefste familie of vrienden met een Kiki&Co digitale fotolijst met WiFi. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven.  De ontvanger ziet meteen dat er nieuwe foto’s zijn door een pop-up op het scherm (ook uit te zetten). Breng een dagelijks geluksmoment in iemands leven. De digitale fotolijst met WiFi wordt geleverd in een cadeau verpakking .

Digitale fotolijst met WiFi

Ervaringen met de Kiki&Co digitale fotolijst met WiFi

Rob: Wat een geweldig apparaat. Aanzetten, Wifi instellen, code mededelen aan degene die foto’s wil delen en gaan met die banaan. Schoonmoeder (94) achter glas in Corona tijd, geniet met volle teugen. Foto’ horizontaal, verticaal weergeven; kan allemaal, display wordt gevuld met passende achtergrond. Ik houd erover op. Daarnaast super snelle levering van super digitale fotolijst.
 

Sara: Ik heb de lijst voor Vaderdag gekocht en ik vind het echt geweldig! Ik heb nu heel veel foto’s van mijn kleinzoon en ontvang vaak nieuwe! Echt een goed idee! De fotokwaliteit op het scherm is heel goed! Als het beeld automatisch naar de volgende gaat, is het leuk om te zien wat er gebeurt en komen er zo veel herinneringen terug! Aarzel niet om deze lijst te kopen! Je zult het geweldig vinden!

Josine: Vorige maand deze lijst aan mijn ouders kado gegeven en ze zijn er heel blij mee. Niet alleen leuk dat ik ze foto’s kan sturen van allerlei activiteiten van onze kinderen maar ook de kinderen zelf die via de app super makkelijk een fotootje naar oma sturen en zo met haar in contact zijn. Je kunt meerdere mensen verbinden met de lijst, dus ook mijn zussen en hun gezinnen sturen foto’s. Werkt heel makkelijk & de fotolijst is van goede kwaliteit. Absolute aanrader!

Claudia: Ik wilde je nog even laten weten dat we vandaag de lijst cadeau hebben gegeven en wauw 🤩 wat was ze blij echt een top cadeau!! Met WiFi van de overbuurvrouw en dat werkte perfect ze vond het geweldig echt leuk en zeker in deze tijd om toch contact te houden met je oma van 90! Ze had geen eens tijd om naar ons te zwaaien 😂 Dus heel erg dank en we gaan jullie overal aanbevelen!

Belangrijkste features van de Kiki&Co digitale fotolijst met WiFi

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken
Heel eenvoudig in gebruik, ook voor mensen met minimale ervaring met electronica .

Gratis app

Gratis app
De Frameoapp om foto’s te delen is altijd gratis op IOS en Android

WiFi

WiFi
Je hebt alleen WiFi nodig om foto’s te ontvangen.

Privacy

Privacy
Foto’s worden opgeslagen op de fotolijst. Niemand kan daar bij

SD kaart

SD kaart
Gebruik een SD kaart of USB stick als je zelf veel foto’s wilt importeren of als back-up

Bijschrift bij foto

Bijschrift bij foto
Verstuur foto’s voorzien van tekst om ook iets bij de foto te vertellen

Klaar om een geluksmoment te delen?!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang EUR 5 korting op je aankoop.

De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 629 reviews.
Scroll to Top