Digitale fotolijst met Frameo app

Het leukste cadeau voor je (groot)ouders! Stuur je leukste foto’s zo vaak je wilt naar de Kiki&Co digitale fotolijst met Frameo software. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar de fotolijst, waar ter wereld je ook bent. De eigenaar van de Kiki&Co fotolijst met Frameo geniet elke dag mee van de belevenissen van jouw gezin. Elke dag een geluksmoment! 

Met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. Voor elke verkochte Kiki&Co Frameo fotolijst, doneren wij om te voorzien in een beter leven voor kinderen en ouderen in Vietnam

Deel je foto's waar je ook bent

De Kiki&Co fotolijst heeft een HD scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee je met de Frameo software foto’s van familie en vrienden over de hele wereld kunt ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) delen vrienden en familie heel gemakkelijk foto’s. Met de Kiki&Co fotolijst met Frameo software, blijf je met elkaar in contact, ook als je elkaar niet dagelijks kunt zien. Het leukste cadeau als je niet altijd dichtbij bent!

Oma op de digitale Frameo fotolijst
familiefoto delen geluksmoment

Gemakkelijk te gebruiken

De Frameo software op de fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in in het Frameo menu. 
De eigenaar van de fotolijst bepaalt zelf van wie ze foto’s willen ontvangen. Met een eenmalige Frameo code word je in de Frameo app vriend met de fotolijst en in een paar klikken ben je klaar om foto’s te sturen. 

Perfect cadeau

Verras familie of vrienden met een Kiki&Co fotolijst met Frameo software. Deel met de gratis Frameo app de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven.  Een pop-up op het scherm laat zien dat er een nieuwe foto is (ook uit te zetten in het Frameo menu). Breng een dagelijks geluksmoment! De fotolijst, met geïnstalleerde Frameo software wordt geleverd in een cadeau verpakking .

Digitale fotolijst met WiFi

De belangrijkste features van de Kiki&Co fotolijst

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken
Frameo software is eenvoudig in gebruik, ook voor mensen met minimale ervaring met electronica .

Gratis app

Gratis app
De Frameoapp om foto’s te delen is altijd gratis op IOS en Android

WiFi

WiFi
Alleen een WiFi verbinding nodig om foto’s te ontvangen

Privacy

Privacy
Foto’s worden opgeslagen op de fotolijst. Niemand kan daar bij

SD kaart

SD kaart
Gebruik een SD kaart of USB stick als je zelf veel foto’s wilt importeren of als back-up

Bijschrift bij foto

Bijschrift bij foto
Verstuur foto’s in de Frameo app voorzien van een korte tekst als je dat wilt

Klaar om een geluksmoment te delen?!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang EUR 5 korting op je aankoop.

De waardering van www.kikienco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 182 reviews.