Cadeau voor opa en oma - het Kiki&Co fotolijstje

Het leukste kado voor Opa en Oma!

Stuur je leukste foto’s zo vaak je wilt naar opa en oma met de Kiki&Co digitale fotolijst. Met de gratis Frameo app stuur je foto’s met een korte tekst direct vanaf je telefoon naar de fotolijst, waar ter wereld je ook bent. Geef het perfecte cadeau voor opa en oma en laat ze elke dag meegenieten van de belevenissen van jouw gezin. 

Met je aankoop breng je nog meer geluksmomenten. Voor elke verkochte lijst, doneren wij om te voorzien in een beter leven voor kinderen en ouderen in Vietnam

Deel je foto's met je grootouders

De Kiki&Co fotolijst heeft een HD scherm van 10,1 inch (ca. 26 cm) en heeft ingebouwde wifi waarmee opa en oma foto’s van kinderen en kleinkinderen over de hele wereld kunnen ontvangen. Met de gratis Frameo-app (Android & iOS) delen (klein)kinderen heel gemakkelijk foto’s. Met de Kiki&Co fotolijst blijf je met elkaar in contact, ook als je elkaar niet dagelijks kunt zien. Het leukste cadeau voor Opa en Oma!

Oma op de digitale Frameo fotolijst
familiefoto delen geluksmoment

Ook opa & oma kunnen hem instellen

De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door opa’s en oma’s die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in (eventueel al voor je de fotolijst cadeau geeft aan opa en oma). 
Opa en oma bepalen zelf van wie ze foto’s willen ontvangen. Met een eenmalige code word je vriend met de fotolijst en in een paar klikken ben je klaar om foto’s te sturen naar opa en oma. 

Perfect cadeau voor oma en opa

Verras opa en oma met een Kiki&Co fotolijst. Deel de foto’s van de grote en de kleine mooie dingen in het leven.  Opa en oma zien meteen dat er nieuwe foto’s zijn door een pop-up op het scherm. Breng een dagelijks geluksmoment in het leven van Opa en Oma. De fotolijst wordt geleverd in een cadeau verpakking .

Digitale fotolijst met WiFi

Ervaringen van andere opa's en oma's!

Rob: 

Wat een geweldig apparaat. Aanzetten, Wifi instellen, code mededelen aan degene die foto’s wil delen en gaan met die banaan. Schoonmoeder (94) achter glas in Corona tijd, geniet met volle teugen. Foto’ horizontaal, verticaal weergeven; kan allemaal, display wordt gevuld met passende achtergrond. Ik houd erover op. Daarnaast super snelle levering van super digitale fotolijst.
 

Sara:

 Ik heb de lijst voor Vaderdag gekocht en ik vind het echt geweldig! Ik heb nu heel veel foto’s van mijn kleinzoon en ontvang vaak nieuwe! Echt een goed idee! De fotokwaliteit op het scherm is heel goed! Als het beeld automatisch naar de volgende gaat, is het leuk om te zien wat er gebeurt en komen er zo veel herinneringen terug! Aarzel niet om deze lijst te kopen! Je zult het geweldig vinden!

Josine: 

Vorige maand deze lijst aan mijn ouders kado gegeven en ze zijn er heel blij mee. Niet alleen leuk dat ik ze foto’s kan sturen van allerlei activiteiten van onze kinderen maar ook de kinderen zelf die via de app super makkelijk een fotootje naar oma sturen en zo met haar in contact zijn. Je kunt meerdere mensen verbinden met de lijst, dus ook mijn zussen en hun gezinnen sturen foto’s. Werkt heel makkelijk & de fotolijst is van goede kwaliteit. Absolute aanrader!

Claudia: 

Ik wilde je nog even laten weten dat we vandaag de lijst cadeau hebben gegeven en wauw 🤩 wat was ze blij echt een top cadeau!! Met WiFi van de overbuurvrouw en dat werkte perfect ze vond het geweldig echt leuk en zeker in deze tijd om toch contact te houden met je oma van 90! Ze had geen eens tijd om naar ons te zwaaien 😂 Dus heel erg dank en we gaan jullie overal aanbevelen!

De belangrijkste features van de Kiki&Co fotolijst

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken
Heel eenvoudig in gebruik, ook voor opa’s en oma’s met minimale ervaring met electronica .

Gratis app

Gratis app
De Frameo app om foto’s te delen is altijd gratis op IOS en Android

WiFi

WiFi
Opa en oma hebben alleen WiFi nodig om foto’s te ontvangen van kinderen en kleinkinderen. 

Privacy

Privacy
Foto’s worden opgeslagen op de fotolijst. Niemand kan daar bij

SD kaart

SD kaart
Gebruik een SD kaart of USB stick als je zelf veel foto’s wilt importeren of als back-up

Bijschrift bij foto

Bijschrift bij foto
Verstuur foto’s voorzien van tekst om opa en oma het verhaal erbij te vertellen

Klaar om een geluksmoment te delen?!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang EUR 5 korting op je aankoop.

De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 624 reviews.
Scroll to Top