Deel een geluksmoment!

Ik woon op dit moment in Vietnam. In Vietnam is het leven voor kinderen en ouderen zonder familie niet gemakkelijk. De overheid heeft heel weinig geregeld en de gezondheidszorg is niet zo goed als het zou kunnen zijn. Er is geen vangnet. Daarom hebben we besloten dat we 25% van onze winst doneren aan een lokale Vietnamese organisatie om alleenstaande kinderen en ouderen te ondersteunen. Bij elke fotolijst die je koopt, deel je niet alleen een geluksmoment met een dierbare vriend of familielid, maar ook breng je een geluksmoment bij een kind of oudere in Vietnam die het hard nodig heeft. 

Kind onder Dak

Eén. van de doelen die we in 2021 ondersteunen is het Mai Am Tinh Hong huis in midden Vietnam. Hier wonen kinderen die geen ouders hebben of voor wie de ouders niet kunnen zorgen. Het is een huis waar met veel liefde voor de kinderen gezorgd wordt. De Nederlandse organisatie Kind Onder Dak helpt ze geld in te zamelen om te kunnen voortbestaan. 

I am happy

Anna Home

Een goed doel wat ik al veel langer een warm hart toedraag is Anna Home, in Mongolië. Hier wonen ongeveer 25 voormalig straatkinderen. Ze gaan naar school, wonen in harmonie samen, en werken aan een zelfstandige toekomst. 

De waardering van www.kikienco.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 624 reviews.
Scroll to Top