Deel een geluksmoment!

Ik woon op dit moment in Vietnam. In Vietnam is het leven voor kinderen en ouderen zonder familie niet gemakkelijk. De overheid heeft heel weinig geregeld en de gezondheidszorg is niet zo goed als het zou kunnen zijn. Er is geen vangnet. Daarom hebben we besloten dat we voor elk gekocht frame 3 euro doneren aan een lokale Vietnamese organisatie om alleenstaande kinderen en ouderen te ondersteunen. Bij elke fotolijst die je koopt, deel je niet alleen een geluksmoment met een dierbare vriend of familielid, maar ook breng je een geluksmoment bij een kind of oudere in Vietnam die het hard nodig heeft. 

Een van de doelen…

…die we in 2020 ondersteunen is Thien Phuoc Orphanage. Hier wonen gehandicapte kinderen die geen ouders hebben of voor wie de ouders niet kunnen zorgen. Het is een huis waar met veel liefde voor de kinderen gezorgd wordt. Mede met jouw bijdrage wordt er voor de kinderen een echt kerstfeest georganiseerd! 

I am happy

Jouw bijdrage gaat ook naar…

…het Te-Phan Orphanage. Een huis waar alleenstaande ouderen en kinderen met een handicap samen wonen. 

Anna Home

Een goed doel wat ik al veel langer een warm hart toedraag is Anna Home, in Mongolië. Hier wonen ongeveer 25 voormalig straatkinderen. Ze gaan naar school, wonen in harmonie samen, en werken aan een zelfstandige toekomst. 

De waardering van www.kikienco.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 277 reviews.